Opties en accessoires: openen en sluiten van platformliften

Tegen meerprijs zijn een groot aantal opties/accessoires mogelijk als het gaat om de toegang en het openen en sluiten van uw platformlift.

Liftdeur daghoogte 1100, 2100 en 2300 mm

Standaard zijn de liftdeuren 2000 mm hoog (dagmaat). Desgewenst is een nuttige hoogte van 1100, 2100 en 2300 mm leverbaar.

Automatische deuropener

Voor mindervaliden kan de deur met een elektrische opener worden uitgevoerd. De deur gaat open door een druk op een knop en sluit zodra de lift is betreden. Op de gewenste stopplaats opent de deur automatisch.

Afstandsbediening liftdeuren

Liftdeuren met automatische openers kunnen worden voorzien van een afstandsbediening. Een extra grote knop wordt buiten de draairadius van de deur geplaatst en is geschikt voor wandmontage en elleboogbediening.

Deurslot met ontgrendeling van binnenuit

Om "spelen" in de lift en vandalisme te voorkomen, kunnen de deuren worden voorzien van sleutelvergrendeling. Vanwege de veiligheid kan de afgesloten liftdeur wel altijd van binnenuit worden geopend.

Bediening met een sleutelschakelaar

Een sleutelschakelaar sluit de stroomtoevoer naar de lift af. De lift kan dus wel door iedereen worden betreden, maar niet worden gebruikt.

Bediening met sleutelschakelaar, met schooIvergrendeling

Na sluiten liftdeur valt deze automatisch in vergrendeling.

Sleutelschakelaar voorbereid voor halve euro cilinder

Bovengenoemde schakelaars voorbereid op gebruik halve euro cilinder. Lift is op te nemen in aanwezige sleutelplan. Levering cilinder derden.

Bediening met een smartcard

Op bedieningspaneel (aan/uit) of om verdiepingsdeur af te sluiten.

Bediening met een smartcard, met schoolvergrendeling

Na sluiten liftdeur valt deze automatisch in vergrendeling.

Bediening met een code bedienpaneel

Op bedieningspaneel (aan/uit) of om verdiepingsdeur af te sluiten.